fbpx

PALVELUT YRITTÄJÄLLE

Toivakka toimii yrittäjän hyväksi ja yrittäjää tukien.  Toivakan kunnan elinkeino- ja hankeasioissa auttavat mm.

Uusyrityskeskus  ja Maaseutukehitys ry

Yritys-Suomi

Keski-Suomen kauppakamari

Toivakan yrittäjät

Toivakka on hyvä kunta yrityksellesi!

Yrityskummit

Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro- tai pienyritys ja jolla on jo Y-tunnus? Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa.

Yrityskummit toimivat alueellisesti, joten jos haluat itsellesi yrityskummin, sellainen osoitetaan sinulle lähtökohtaisesti omalta alueeltasi. Yrityskummi toimii vapaaehtoispohjalta ja palvelu on sinulle maksutonta.

Yrityskummit on Suomen Yrityskummit ry:n suojattu tavaramerkki, johon yhdistyksellä on yksinoikeus. Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.Hae yrityskummia

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa.

www.yritystulkki.fi

Ideanappi

Ideanappi on Keski-Suomen uusyrityskeskuksen oma palvelu, jolla voit testata uuden yrityksesi tai yritysideasi toimivuutta.

www.ideanappi.fi

Toivakan yritysluettelo

Alueelta löydät myös paikalliset rakennus- ja muut palvelut toimintasi aloittamiseen.

https://www.toivakka.fi/tyo-ja-yrittaminen/paikalliset-palvelut/

Työllistämisen palvelut

TE-toimisto tarjoaa yritys- ja työvoimapalvelulain mukaisia palveluja, joita ovat työ- ja koulutuskokeilut, palkkatuki, ammatinvalinnanohjaus, työvoimapoliittinen koulutus, työkyvyn arviointi, ammattitaito- ja osaamiskartoitukset sekä työnhaku- ja uravalmennus.

http://te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle

Palkkatukea työllistämiseen

Palkkatuki on työttömän työnhakijan työllistymisen edistämiseksi tarkoitettu tuki, jota TE-toimisto voi käytettävissään olevien määrärahojen puitteissa myöntää työnantajalle palkkauskustannuksiin.

Oppisopimus

Oppisopimus perustuu työnantajan ja opiskelijan väliseen määräaikaiseen työsopimukseen, johon kuuluu ammattiin kouluttaminen työpaikalla.

https://www.gradia.fi/oppisopimus

Yhteystiedot

 Helena Vuopionperä-Kovanen

Helena Vuopionperä-Kovanen

Kunnanjohtaja

Puh. 050 307 6114
helena.vuopionpera-kovanen@toivakka.fiMatti Tiainen

Toivakan yrittäjien varapuheenjohtaja

Puh. 040 740 0829
matti@teema-asunnot.fi

Mia Friman

Mia Friman

Työllisyys- ja hyvinvointikoordinaattori

Puh. 040 635 8088
mia.friman@toivakka.fi